ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
Οι τρόποι που μπορούν να παραληφθούν τα προϊόντα μιας παραγγελίας είναι οι παρακάτω δύο: 1.Παραλαβή από το καταστήματά μας.

2.Παραλαβή πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό με ασφαλισμένη αποστολή μέσω της συμβεβλημένης με το κατάστημά μας εταιρείας Courier ( ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ), αλλά και οποιδήποτε του πελάτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων. Όροι Επιστροφής

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής

1. Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα μας

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier

Σε αυτήν την περίπτωση:

1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω τηλεφώνου στο 2108143816.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Οι τρόποι παραγγελίας προϊόντων είναι 3:

1)Παραγγελία μέσω του web site μας www.chmagginas.gr

2)Μπορείτε να μας συμβουλευτείτε και να προχωρήσετε στην παραγγελία σας τηλεφωνικά στα:

210 8143816 από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 19:00 και το Σάββατο 09:00 – 13:00 ή μέσω fax στo 2108143816.

3)Τέλος μπορείτε να περάσετε από το καταστήματά μας και να κάνετε επιτόπου αγορά. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
A.Αν πρόκειται για αγορά από το καταστημά μας:

1.Πληρωμή με μετρητά

2.Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

B.Αν πρόκειται για αγορά μέσω τηλεφώνου ή internet:

1.Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση της παραγγελίας μέσω courier

2.Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

SERVICE
Διαβάστε σχετικά με την υπηρεσία Service που διαθέτουμε ΕΔΩ